Autorefractometru VISUREF 150

ZEISS / Aparatură ZEISS VTS: Refracție

Autorefractometru și keratometru

VISUREF® 150 de la ZEISS este un instrument de diagnostic de bază care combină performanța și fiabilitatea cu o mare comoditate pentru utilizator. Oferă rezultate rapide și de încredere de refracție și keratometrie pentru o evaluare aprofundată a stării pacientului.

Ușor de configurat și utilizat, ZEISS VISUREF 150 poate fi operat după o perioadă scurtă de antrenament.

Caracteristici excelente

1
Intuitiv și modern
2
Conectivitate îmbunătățită
3
Control flexibil al instrumentului

Imagini Produs

Avantaje

Interfață de utilizator intuitivă

Pe lângă refracție și keratometrie, interfața intuitivă, orientată spre fluxul de lucru, efectuează și măsurători ale corneei și ale diametrului pupilei, captare de imagini și măsurători ale curbei de bază a lentilelor de contact. Parametrii adaptabili de iluminare permit măsurarea pacienților cu lentile intraoculare implantate (IOL). Încețoșarea automată încorporează o scenă infinit care reduce efectele acomodării. Interfața intuitivă a utilizatorului ghidează utilizatorul prin etapele principale ale fluxului de lucru pentru evaluarea refracției. Pentru rezultate optime, alegeți din diferite setări de măsurare (de ex. manual, declanșator automat) și diverși parametri de iluminare (de ex. modul IOL).

Conectivitate îmbunătățită

Recuperați rapid măsurătorile anterioare din memoria locală a dispozitivului. Vizualizați toate detaliile pentru până la 10 măsurători per ochi și valorile medii ale acestora. Imprimați rezultatele cu imprimanta termică integrată sau ca fișier PDF cu o imprimantă de rețea. Conectivitatea îmbunătățită a ZEISS VISUREF 150 prin intermediul ZEISS VISUCONSULT 500 face rutina zilnică și mai eficientă: examinați datele de măsurare pe un PC sau un iPad și prin interfața serverului web.

Control flexibil al instrumentului

Efectuarea măsurătorilor cu ecranul tactil și joystick-ul este foarte ușoară. Informațiile de diagnosticare sunt afișate cu o rezoluție excelentă pe monitorul tactil color. Pacienții sunt poziționați rapid și confortabil cu suportul pentru bărbie acționat electric. Sistemul integrat de blocare rapidă împiedică mișcările neintenționate a bazei instrumentului.

Downloads

Pentru mai multe detalii tehnice despre acest produs puteți descărca fișele tehnice

Refractometru Visuref-150 (pdf) Download

Formular de contact

Vrei să afli mai multe despre produsele profesionale din domeniul opticii medicale?

Contactează-ne, completând formularul alăturat!