Lentile pentru birou ZEISS Officelens

Video de prezenare

Momentul în care nu observi că ziua ta de lucru s-a încheiat

Lentile ZEISS officelens

Cu lentilele ZEISS officelens veți avea o experiență vizuală de excepție la apropiere și semidistanță (ex. lucrul la calculator, gătit, cântat la un instrument, joc de cărți, cumpărături, lectură etc.)


Lentilele monofocale obișnuite pentru cititși lentilele progresive nu asigură o poziție confortabilă pentru vederea la apropiere și la semidistanță. Dacă această poziție este menținută o perioadă mai îndelungată, pot să apară dureri ale musculaturii gâtului, umerilor sau spatelui.

Lentilele ZEISS officelens vă asigură o vedere clară pentru citit, monitor și semidistanță. În plus beneficiați de o poziție confortabilă la locul de muncă. Aces te avantaje previn oboseala și vă măresc eficiența la lucru.

Lentile ZEISS officelens

  • Vedere clară și câmpuri vizuale largi în birou, de la apropiere până la semidistanță.
  • Poziție confortabilă a capului și corpului pentru oboseală minimă pe parcursul întregii zile de lucru.
  • Lentilele ZEISS officelens sunt disponibile în 3 niveluri diferite de preț și de performanțe:
    - ZEISS officelens Plus
    - ZEISS officelens Superb
    - ZEISS officelens Individual

ZEISS officelens - alegerea optimă

La lentilele ZEISS officelens este deosebit de important să se aleagă distanța maximă de vedere în funcție de necesitățile reale ale purtătorului de lentile. O distanță mai mare decât cea necesară conduce la o îngustare inutilă a câmpurilor vizuale.

Lentilele sunt disponibile din diferite materiale, cu diferiți indici de refracție (lentile subțiate), cu tratamente antireflex, tratamente antizgârietură, tratamente de întreținere ușoară sau filtre pentru protecție la calculator.

Lentilele pentru birou ZEISS officelens nu sunt recomandate la conducere auto sau activități similare.