i.Profiler Plus

i.Profilerplus de la ZEISS

Mai puține întrebări și mai multe răspunsuri.

Puteți prescrie lentile cu tehnologia i.Scription doar dacă dispuneți de plus suficiente informații despre ochii pacienților dvs. I.Profilerplus de la ZEISS vă oferă un profil vizual detaliat, deci mai puține întrebări și mai multe răspunsuri pentru pacientul dvs.

i.Profilerplus de la ZEISS - un sistem compact 4 în 1 care include autorefractometru, keratometru, topograf cornean ATLAS și aberometru. Refracția obiectivă se ridică la un nou nivel cu plus i.Profilerplus , un aparat modern, bazat pe o tehnologie wavefront inovativă. Aceasta determină cu precizie profilul vizual al pacientului, inclusiv cazul când pupila este foarte dilatată, situație care simulează condițiile vizuale de noapte sau crepuscul.

ZEISS i.Profilerplus oferă o măsurătoare „wavefront“ de înaltă rezoluție și topografie corneană care vă furnizează toate datele necesare pentru a evalua starea de refracție a ochilor pacienților dvs.

Modul de analiză vă permite să vizualizați influența diferitelor aberații asupra vederii, până la ordinul 7 Zernike. În plus, se simulează și beneficiile tehnologiei ZEISS i.Scription asupra vederii.

Examinare și refracție

Ochiul este unul dintre cele mai complexe sisteme ale corpului uman. Numeroase elemente se reunesc pentru a forma ansamblul ochiului uman, în care chiar și cea mai mică imperfecțiune conduce la distorsiuni și probleme ale vederii.

Performanțele vizuale optime rezultă din cele mai bune combinații sferă/cilindru/ax, care pot fi determinate atât prin refracție subiectivă cât și prin refracție obiectivă. Îmbunătățiți procesul de refracție cu noile și modernele instrumente de testare ale refracției subiective de la ZEISS: VISUSCREEN 500 cu tehnologia Polatest și VISUPHOR 500.

De la introducerea primului și inovatorului aparat Polatest în 1961, ZEISS a dezvoltat diferite aparate pentru refracția subiectivă. Cu numeroase perfecționări și modernizări de-a lungul anilor ZEISS VISUSCREEN 500 cu tehnologie Polatest, reprezintă cea mai nouă tehnologie ZEISS pentru testarea refracției.

Acest dispozitiv combinat cu ZEISS i.Profilerplus interconectate prin intermediul ZEISS i.Com mobil oferă cea mai bună și modernă soluție și formează o linie completă pentru stabilirea refracției.

Refracția obiectivă atinge un nou nivel cu i.Profilerplus, care măsoară precis și obiectiv profilul vizual al pacienților dumneavoastră - inclusiv situația când pupila este foarte dilatată pentru a simula condițiiile vizuale de noapte și crepuscul. ZEISS i.Profilerplus cu tehnologia i.Scription, reprezintă a doua generație de autorefractometre de la ZEISS, după i.Profiler din 2007.

Aparatele de investigație ZEISS, sunt concepute pentru examinarea amănunțită a pacienților dumneavoastră, oferindu-le o experiență confortabilă bazată pe tehnologie ultramodernă. Datele furnizate vă sprijină în stabilirea unei prescripții medicale la fel de individuală ca și ochii pacienților dvs.

Fisiere atasate:

brosura i.Profiler Plus