Visulens 500

VISULENS 500 ZEISS Lensmetru automat

Modul cel mai ușor de măsurare al lentilelor

Ușurează-ți munca de zi-cu-zi cu lensmetru automat ZEISS VISULENS 500

Prin utilizarea lensmetrului automat ZEISS VISULENS 500 măsurarea lentilelor se face mult mai simplu, mai rapid și mai precis.

ZEISS VISULENS 500 este echipat cu un LED verde pentru măsurare. Acesta permite măsurarea cu precizie a dioptriei tuturor lentilelor fără să fie nevoie să se ajusteze numărul Abbe în concordanță cu cel al lentilei de măsurat. Astfel crește viteza și precizia măsurătorilor. În plus, ZEISS VISULENS 500 dispune de un mod avansat de măsurare a transmisiei UV prin lentile, utilizând 4 lungimi diferite de undă (365, 375, 395 și 405 nm). Rezultatul este, câștigarea increderii clienților dvs. și câștigarea unui suport pentru vânzare.

Ușurează-ți munca și câștigă încrederea clientului în același timp.

ZEISS VISULENS 500 este un lensmetru foarte performant, ușor de utilizat, conceput să-ți ușureze munca și să te ajute să realizezi o centrare perfectă pentru evitarea reclamațiilor.

Alege calea ușoară spre măsurători precise.

Caracteristici principale pe scurt

LED-ul cu lumină verde pentru măsurare, permite măsurarea cu precizie a dioptriei tuturor lentilelor, indiferent de tipul de material și de indicele de refracție, fără să fie nevoie să se ajusteze numărul Abbe în concordanță cu cel al lentilei de măsurat. Folosind un dispozitiv special (opțional), se pot măsura lentile de contact moi sau dure. Acest dispozitiv se achiziționează separat.

Analiză completă a proprietăților de protecție împotriva radiației UV, prin măsurarea transmisiei UV în 4 lungimi de undă între 365 și 405 nm.

ZEISS VISULENS 500 asigură fixarea lentilei în 4 puncte pentru măsurători precise a oricărui tip de lentilă. Un sistem precis de punctare asigură marcarea corectă și precisă a centrului optic și axului cilindrului.

Beneficii suplimentare

  • Sistem de fixare a lentilelor adaptat pentru toate tipurile de rame de ochelari (cadru întreg, extracurbate, fir, șurub sau capse)
  • Dispozitiv care permite poziționarea precisă după 2 axe a lentilelor de contact și care se achiziționează separat
  • Imprimantă termică integrată
  • Ecran TFT color cu înclinație variabilă pentru o vizualizare perfectă din orice poziție
  • Măsurarea distanței interpupilare
  • Ieșire de date prin interfață serială RS232
  • Mod de lucru pentru lentile bifocale și progresive
Fisiere atasate:

Aparate - Visulens 500