Visuref 100

VISUREF 100 ZEISS Autorefracto-keratometru

Vederea perfectă pornește de la o diagnosticare premium

Cu ce vă confruntați în fiecare zi?

Când consultați un pacient, fiecare minut contează, nu ai timp să utilizezi sisteme complexe. Ai nevoie de măsurători precise și de încredere în special pentru stabilirea refracției și keratometriei.

Cum vă putem ajuta?

VISUREF 100 de la ZEISS, este un instrument de diagnosticare ușor de utilizat, care oferă măsurători precise pe care vă puteți baza în stabilirea prescripției.

Ușor de setat și de utilizat, VISUREF 100, poate să fie utilizat cu mult succes după doar o foarte scurtă perioadă de instruire. Modul de lucru intuitiv, vă ajută să obțineți în cel mai scurt timp cele mai importante măsurători, realizate cu un singur instrument care includ și măsurarea diametrului pupilei și irisului, baza de curbură a lentilelor de contact, refracția pentru pacienții cu implant IOL.

Ca atare, VISUREF 100 de la ZEISS, va deveni rapid un instrument valoros pentru dumneavoastră care adaugă încă de la începutul diagnosticării multă precizie și fiabilitate.

Caracteristici principale pe scurt

Suport pentru bărbie acționat electric
Controlat cu ajutorul a 2 butoane plasate chiar lângă joystick, suportul motorizat pentru bărbie, oferă rapid o poziție stabilă și confortabilă pacientului.

Ecran TFT de 6,4 inch cu înclinație variabilă
Rezultatul măsurătorilor este afișat pe un ecran TFT color cu rezoluție și contrast excelente, a cărui înclinație poate să fie ajustată individual pentru o bună observare din orice poziție.

Blocare-deblocare rapidă
Aparatul dispune de un sistem de blocare rapidă care împiedică deplasarea părții superioare, foarte util în efectuarea de măsurători precise și protejează aparatul în special dacă acesta este amplasat pe combină oftalmologică.

Ieșire adițională pentru monitor extern
Prin intermediul unui port video puteți conecta aparatul la un monitor extern util să vă ajute în educația pacienților.

Beneficii pentru dumneavoastră și pacienții dvs.

  • Măsurători precise și fiabile
  • Mod de măsurare și utilizare foarte ușor
  • Transparența informațiilor și o privire clară asupra rezultatelor
  • Confort pentru pacient datorită designului ergonomic.
Fisiere atasate:

Aparate - Visuref 100