Soluții de intreținere ZEISS

Soluții de curățare și de îngrijire pentru ochelarii dumneavoastră

Soluții întreținere ZEISS

Șervețele umede ZEISS

Șervețelele umede ZEISS asigură curățarea eficientă și rapidă a lentilelor. Teste minuțioase realizate de instituții acreditate independente (COLTS), arată că au performanțe de curățare mai bune decât alte zece produse alternative - fără nici o zgârietură sau solicitare a lentilelor. Servețelele au o structură extrem de fină pentru a asigura curățarea deosebit de delicată a tuturor lentilelor de ochelari, chiar și a celor cu tratamente de înaltă calitate. Șervețelele sunt impregnate cu o combinație unică de doi agenți activi, care sunt de asemenea folosiți pentru curățarea echipamentelor medicale. Acești agenți nu conțin substanțe de curățare agresive și arome artificiale. Și, cel mai bun lucru este că șervețelele umede ZEISS pot fi de asemenea utilizate pentru curățarea tuturor tipurilor de suprafețe optice sensibile (de exemplu, monitoare LCD, smartphone-uri, tablete PC, laptop-uri, telefoane mobile etc.) cu ușurință și fără urme sau dungi.

Spray cu soluție de curățare a lentilelor ZEISS

Spray-ul de curățare al lentilelor ZEISS asigură curățarea temeinică și totuși delicată a lentilelor de ochelari. Pentru a curăța lentilele, pur și simplu pulverizați lichidul pe laveta din microfibră și apoi curățați prin ștergere ambele părți ale lentilei. Suprafețele optice pot fi curățate ușor și complet în exact același mod. Spray-ul nu conține substanțe de curățare agresive care ar putea deteriora lentila, tratamentele sau suprafața optică.

Lavetă din microfibră ZEISS

Produsul clasic de curățare a lentilelor în adevărata calitate ZEISS: lavetă din microfibră ZEISS pentru îngrijirea de fiecare zi, eficientă și delicată a lentilelor. Se folosește în combinație cu Sprayul cu soluție de curățare a lentilelor ZEISS, sau după clătirea ochelarilor sub jet de apă călduță. Laveta din microfibră ZEISS este alegerea numărul unu pentru îngrijirea tuturor lentilelor de ochelari de înaltă calitate, pentru performanțe de lungă durată.

Spray Anti-Aburire ZEISS pentru lentile

Lentile clare cu spray-ul Anti-aburire Zeiss

Noul spray de întreținere ZEISS protejează lentilele de ochelari în mod eficient împotriva aburirii cauzate de umiditate și oferă multe beneficii.

Există multe situații diferite din viața de zi cu zi în care pe suprafața lentilelor se formează abur, problemă cu care se confruntă cei care poartă ochelari de vedere. Noul spray ZEISS Anti Aburire, pune acum capăt acestor probleme.

Fără compromisuri la calitate

Lentilele aburite sunt o problemă iritantă pentru care nu a existat o soluție practică în trecut. Deși, de ceva timp există acoperiri ale lentilelor în acest scop, efectul trebuie să fie completat prin unele mijloace suplimentare. Pentru că la ZEISS nu s-a acceptat nici un compromis în domeniul calității, s-a optat pentru o abordare diferită. Noul Spray ZEISS Anti Aburire reprezintă o alternativă simplă, la un preț atractiv, pentru aceste probleme. După ce este aplicat prin pulverizare pe lentilă, aceasta rămâne clară timp de până la 72 de ore fără ca proprietățile sale optice să fie influențate.

Potrivit pentru toate lentilele optice

Spray-ul ZEISS Anti Aburire poate fi folosit pe toate suprafetele optice, nu doar pentru lentile de ochelari, și este ideal și pentru vizierele căștilor de motociclete, pentru măști de scufundări , ochelari de înot, sau ochelari de schi.

Curat și clar

Doar câteva pulverizări sunt suficiente pentru a proteja lentila împotriva aburirii. Spray-ul ZEISS Anti Aburire lasă o peliculă subțire pe lentile care asigură un unghi de contact dintre lentilă și picăturile de apă de 0° și, prin urmare, lentila nu se mai aburește. Pentru a se asigura o bază optimă pentru spray-ul ZEISS AntiAburire, vă recomandăm curățarea prealabilă a lentilelor cu servețele umede ZEISS - acest lucru ne asigură că lentilele sunt curate și pregătite pentru tratamentul ulterior antiaburire.

Setul cuprinde spray ZEISS Anti Aburire și lavetă de curățare ZEISS de înaltă calitate

Soluții de curățare a lentilelor de la ZEISS. Sfaturi pentru îngrijirea delicată a lentilelor pentru a asigura o durată lungă de viață ochelarilor.

Tratamentele moderne ale lentilelor de ochelari, cum ar fi DuraVision® Platinum și LotuTec® de la ZEISS, oferă mari beneficii datorită proprietăților lor optimizate de duritate și antireflex. Cu toate acestea, îngrijirea și curățarea corectă a lentilelor este foarte importantă pentru toți purtătorii de ochelari. Acest lucru se datorează faptului că nici un echipament optic nu este expus la aceleași solicitări mecanice și influențe ale mediului înconjurător ca și lentilele de ochelari.

De ce este atât de importantă protecția și întreținerea corectă a lentilelor de ochelari?

 • Lentile de ochelari de înaltă calitate sunt o investiție. O investiție financiară, nu numai pentru vedere mai bună, dar, de asemenea pentru confort sporit și pentru siguranța ta.
 • Curățarea incorectă a lentilelor de ochelari poate duce la zgârieturi microscopice - care sunt inițial invizibile. Treptat, performanțele lentilelor scad și în cele din urmă este afectată și calitatea vederii.
 • Zgârieturile nu pot fii înlăturate de pe suprafața lentilelor moderne din material plastic sau din sticlă minerală. Lentilele trebuie să fie înlocuite.

Îngrijire și curățare perfectă pentru toate lentile de ochelari

 • La domiciliu, clătiți lentile de ochelari sub jet de apă calduță. Datorită tratamentului de înaltă calitate Clean Coat, picăturile de apă se scurg cu ușurință și lentilele pot fii șterse cu o lavetă curată din microfibră ZEISS.
 • Pentru murdăria mai persistentă, spray-urile de curățare ZEISS pentru lentile, fac curățarea mai ușoară atunci când sunt folosite în combinație cu o lavetă din microfibră ZEISS.
 • Cea mai bună soluție este să folosiți șervețele umede de curățare a lentilelor de la ZEISS, care sunt testate, curăță eficient și nu atacă lentilele.

Preveniți deteriorarea ochelarilor!

 • Nu curățați lentilele de ochelari cu haine, prosoape sau șervețele din hârtie.
 • Nu folosiți pentru curățarea ochelarilor substanțe de curățat sticla sau substanțe de curățare de uz casnic.
 • Nu puneți ochelarii cu lentilele în jos pe suprafețe dure. Păstrați întotdeauna ochelari într-un toc special, corespunzător dimensional, înfășurați într-o lavetă din microfibră pentru a evita deteriorarea prin agitarea tocului.
 • Nu expuneți ochelarii la temperaturi ridicate (de exemplu, în saună sau pe bordul autoturismului, în lumina soarelui).
 • Pentru a evita deteriorarea ramelor de ochelari și menținerea centrării corecte, nu puneți ochelarii pe față cu o singură mână.